Η Καθημερινή σας ενημέρωση!

Δ.Ε.Υ.Α ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – AΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με αφορμή την εφαρμογή της απόφασης Δ.Σ για τον περιορισμό της παροχής σε όσους καταναλωτές είναι εξαιρετικά αμελείς και δεν ενδιαφέρονται να ρυθμίσουν τις οφειλές τους και έχοντας υπόψη ότι το νερό είναι ένα φυσικό αγαθό πολύτιμο για τη ζωή και την υγεία των πολιτών και το οποίο δεν πρέπει να λείψει από κανένα σπίτι θα θέλαμε να επικοινωνήσουμε τα εξής :

Δε κόβουμε το νερό σε κανένα

Απλώς μειώνουμε την παροχή με τη δυνατότητα ο καταναλωτής να αντλεί 450 λίτρα το 24ωρο δηλ. 13,5 m³ το μήνα όταν το όριο κατανάλωσης είναι 15m³/μήνα.

Επομένως θα μπορεί ο καταναλωτής να εξυπηρετήσει βασικές ανάγκες (να πιει-μαγειρέψει-πιατα-ρούχα στο χέρι) μέχρι να ρυθμίσει την οφειλή του.

Ήταν το επόμενο βήμα από μακρόχρονη πολιτική διευκόλυνσης (κράτος-εμείς) για ρύθμιση των οφειλών. Το κάνουμε σε αυτούς και είναι πράγματι μειοψηφία που είναι εξαιρετικά αμελείς και δεν έχουν δείξει κανένα ενδιαφέρον μέχρι σήμερα. Να σημειωθεί ακόμα ότι αυτοί είναι το 8% του συνόλου των καταναλωτών δηλ. 2.200 σε σύνολο 28.000.

Σε όλη την Ελλάδα σε όσους χρωστούν γίνεται διακοπή της υδροδότησης μέχρι να τακτοποιηθεί ο λογαριασμός τους. Εμείς αντίθετα τοποθετήσαμε ειδικό δαχτυλίδι για μείωση της παροχής μετά από ειδική παραγγελία σε μηχανουργείο ούτως ώστε να μην αποκλειστεί κανένας από το φυσικό αγαθό που όλοι μας πρέπει να έχουμε πρόσβαση. Επειδή είμαστε κοινωφελής επιχείρηση και μέσα από αυτό τον ρόλο προσπαθούμε να συμπαρασταθούμε στους καταναλωτές σε δύσκολους οικονομικά καιρούς πήραμε μια απόφαση σαν Δ.Σ πριν από 3 μήνες για ρύθμιση οφειλών μέχρι 100 δόσεις σε συνάρτηση με το ετήσιο εισόδημα.

Αισθανόμαστε συνάμα υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε το 92% των καταναλωτών που είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και να του ζητήσουμε ταυτόχρονα συγγνώμη που καθυστερήσαμε να εφαρμόσουμε τη δικαιοσύνη και την ισότητα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από την αρχή της λειτουργίας της ΔΕΥΑΛ έχουν γίνει έργα-προμήθειες σε όλη την περιοχή 15.000.000 € και η εταιρεία έλυσε σταδιακά χρόνια προβλήματα υδροδότησης σε Ισθμια, Σχίνο, Αγ. Θεοδώρους.

 

Εξακολουθούμε μέχρι και σήμερα να παρέχουμε το φθηνότερο νερό πανελλαδικά και συνάμα κορυφαίας ποιότητας.

 

Σας καλούμε όλους να συνεισφέρετε σε αυτή την προσπάθεια για να παραμείνουμε οι φθηνότεροι και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

 

Εκ του Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Θυμής Φίλιππας

Δημοτικός σύμβουλος


Διαβάστε Περισσότερα

 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ HANDBALL ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
 • «Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου»
 • Ξεκίνησαν οι εγγραφές στη Φιλαρμονική Λουτρακίου!
 • ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α2 HANDBALL
 • Οι υπάλληλοι του Δήμου ευχαριστούν το L-Medical Λουτρακίου
 • ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 2018
 • Το πρόγραμμα εορτασμού της εορτής του Γενέσιού της Θεοτόκου και της θαυματουργού εικόνος Παναγία Γιάτρισσας
 • Δελτίο Τύπου Δήμου για το Τρίαθλο στο Λουτράκι
 • Αφήστε μια απάντηση

  Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται ως *

  *

  Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com