Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Βαρύ κατηγορώ από την Πρωτοβουλία Πολιτών Λουτρακίου κατά του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Γ. Δέδε

Η Πρωτοβουλία πολιτών και φορέων για την σύνδεση του Λουτρακίου με τον προαστιακό σιδηρόδρομο σε ανακοίνωση της με τίτλο “Ο Γιώργος Δέδες έσπειρε ψέματα για τον Προαστιακό Λουτρακίου, θα “θερίσει” άδειες κάλπες…” αναφέρει:

 

 

“Ανερυθρίαστα και χωρίς τη στοιχειώδη αιδώ, τα αδικαιολόγητα θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου  Γιώργος Δέδες, μέχρι τις επόμενες εκλογές του Μαΐου! Έτσι ώστε να σπείρει λήθη στη 50άμηνη αδικαιολόγητη άρνηση του, να ξεκινήσουν οι διαδικασίες κατασκευής του έργου της σύνδεσης του Λουτρακίου με τον προαστιακό σιδηρόδρομο.

 

 

Πραγματοποιώντας μία άνευ προηγούμενου παρέμβαση στα εσωτερικά του δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων που ευτελίζει κάθε έννοια αντιπροσωπευτικότητας, αφού το συγκεκριμένο   έργο, υποστηρίζεται από 3 +1 ειλημμένες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου!

 

 

Ενώ από το 2014, ήταν σε γνώση του “συγκυριακού δημοκράτη” που μέχρι σήμερα κινείτο έξω από τις ράγες του καθήκοντος, πως διέθετε έτοιμες μελέτες και περιβαντολογικές αδειοδοτήσεις και συνεπώς αν ήταν πράγματι ειλικρινείς οι προθέσεις του,τώρα το έργο θα λειτουργούσε προς όφελος της κοινωνίας μας! 

 

 

Κάνεις δεν ξέχνα, ότι ο “Καίσαρας” των ανακοινώσεων για τον προαστιακό του Λουτρακίου Γιώργος Δέδες, που έχει προ πολλού μετατραπεί σε ένα απέραντο νεκροταφείο υποσχέσεων & συνεχώς αυτοδιαψεύδεται, πως το 2013,  με μια θεσμικά απονενοημένη ενέργεια και για ψηφοθηρικούς λόγους, δεν δίστασε να στήσει ολόκληρη φαρσοκωμωδία από τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό του  Ισθμού, ανακοινώνοντας την έναρξη κατασκευής του έργου!

 

 

 

Σε αυτή την φάση που εισερχόμαστε, επειδή έχει προσωπικό πολιτικό συμφέρον, ο Γιώργος Δέδες  αναμένεται να κινηθεί στον γνώριμο του χώρο της “ανακοινωσιολογίας”, ξαναστήνοντας λούνα πάρκ  λαϊκισμού, που ευτελίζει την νοημοσύνη του πολίτη, έχοντας διπλό στόχο!

 

 

1)  Να  προσποιηθεί όψιμη προσχώρηση στα δημόσια συμφέροντα  για  να υφαρπάξει την ψήφο του εκλογικού σώματος  με τους γνωστούς προπαγανδιστικούς του μηχανισμούς.

 

2) Και να επιχειρήσει να κρύψει πως  αυτός ο ίδιος, τόσο  από την θέση του πρώην αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, όσο και από τη θέση του γραμματέα του υπουργείου υποδομών, 9 χρόνια τώρα, δεν κάνει τίποτα άλλο από το να υπονομεύει τα συμφέροντα 17.000 δημοτών και 100.000 παραθεριστών του δήμου Λουτρακίου!

 

 

Ειρήσθω εν παρόδω, ακόμα και οι βαρύγδουπες εξαγγελίες που έκανε τον Φεβρουάριο του 2018, ως επικεφαλής του κυβερνητικού κλιμάκιου, από το Δημαρχείο Λουτρακίου, αποδείχθηκαν, όπως αναμενόταν άλλωστε, κοροϊδία! Αφού σύμφωνα με τις τότε εξαγγελίες, το έργο τώρα, έπρεπε να κατασκευάζεται και να οδεύει προς ολοκλήρωση!  

 

 

Εξέλιξη που χάριν στην παρελκυστική τακτική που ακολούθησαν συγκεκριμένα “υπηρεσιακά” παρασαρκώματα  του Γιώργου Δέδε στην ΕΡΓΟΣΕ, είναι πια, όνειρο απατηλό!

 

 

Πλανάται πλάνην οικτράν ο Γιώργος Δέδες και οι ανθύπατοι του, αν νομίζουν ότι οι πολίτες του δήμου Λουτρακίου  συγκαταλέγονται στους  «ιθαγενείς» που εντυπωσιάζονται με χάντρες και καθρεφτάκια.

 

 

Μόνος στόχος της  κοινωνίας πλέον για να πεισθεί, θα είναι έως τις επερχόμενες εκλογές,  η έναρξη της κατασκευής του έργου, με ξεκίνημα από την οδό Αιγαίου του Λουτρακίου! 

 

 

Τα πυροτεχνήματα που έχει προγραμματίσει να “πιστολιάσει” για να εκθειάσει προεκλογικά το πόπολο, ο Γιώργος Δέδες & οι μικροί του δημοσιογραφικοί συγκυρηναίοι, θα μείνουν τζούφια, καθώς η μόνη αντικειμενική και υπέρ των συμφερόντων της κοινωνίας εποπτική δομή, που είναι η πρωτοβουλία μας για τον προαστιακό,  έχει τεθεί επί ποδός πολέμου!

 

 

ΥΓ Άραγε θα βρει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ, νουνεχή πελοποννήσιο να τον στηρίξει, τώρα που θα γίνει γνωστό σε όλη την περιφέρεια, πως ο ίδιος  μπλοκάρει κοινωφελή και αναπτυξιακά έργα της περιοχής από την οποία προέρχεται; 

 

 

Υπεύθυνοι επικοινωνίας

 

Καραπατάς Δημήτρης

 

Παύλου Παρασκευάς

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button