Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος της εφημερίδας μας
Συμβαίνει στο Λουτράκι

Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού. Ένα μπουφάν για κάθε παιδί!

Θέλεις να στηρίξεις την προσπάθεια;

Ο χειμώνας πλησιάζει. Η ΜΕΤΑδραση αναζητά ζεστά μπουφάν για τα ασυνόδευτα παιδιά που βρίσκονται στην Ελλάδα χωρίς την οικογένειά τους και διαβιούν, σε πολλές περιπτώσεις, σε ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, περίπου 1800 ασυνόδευτα παιδιά βρίσκονται αυτή την στιγμή εκτός κατάλληλων δομών φιλοξενίας, σε καταυλισμούς, κέντρα κράτησης, αστυνομικά τμήματα ή ακόμα και στο δρόμο.

Μπορείς να βοηθήσεις και Εσύ. Φέρε το μπουφάν που δεν θες στην Εστία μας 28 Οκτωβρίου & Κοραή Λουτράκι, κάθε Σάββατο & Κυριακή, 5-7μ.μ

Όποιος έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ένα ή περισσότερα μπουφάν σε άριστη κατάσταση, για αγόρια και κορίτσια ηλικιών 12-17, παρακαλείται να τα φέρει στα γραφεία της ΜΕΤΑδρασης:
• Αθήνα (Ταύρος): 25ης Μαρτίου 7, 1ος όροφος, κοντά στη στάση ΗΣΑΠ «Καλλιθέα», Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00
Τηλ: 214 100 8700
• Θεσσαλονίκη: Βηλαρά 7, Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-18:00, Τηλ: 2310 501151

Εναλλακτικά μπορείς να βοηθήσεις στέλνοντας χρήματα: metadrasi.org/supportus με την ένδειξη «Ένα μπουφάν για κάθε παιδί» και εμείς θα αγοράσουμε μπουφάν στα νούμερα που θα λείπουν.

Παρακαλείστε θερμά να μην φέρετε άλλα είδη πέρα από μπουφάν, καθώς, λόγω έλλειψης αποθηκευτικού χώρου, η Οργάνωση δεν μπορεί να τα δεχτεί αυτή την στιγμή.
Ενημερώνουμε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από άλλα σημεία εκτός από τα γραφεία της ΜΕΤΑδρασης.

enloutrakio

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button